måndag 6 december 2010

Lite mer bindning med Tellis!

Söndagar e ju mys dagarnas dag så då fick det bli till att binda lite fluor hemma hos Tellis.

Blev mer tjöt än flugor faktiskt och hann bara med 3st. Håll utkik på Loop's nya spön som kommer, kommer ett par nya som han visa från Loops katalog. Fick även titta lite på hans film som kommer ut snart och den e att rekommendera om man vill lära sig kasta som en guru ! På återseende



3 kommentarer:

  1. Tjena Jocke hoppas allt e bra, såg filmen på Tellis sida, där du är med och drillar och ser ut att ha de gött. Skall du med han upp till Orkla denna säsongen också eller. Jag fick erbjudande att åka med Lorden upp till Orkla i år igen men fick backa ur, får bli bara en vecka i år till Surna. Sen får de ju bli en del på hemmaplan. Funderar på att köpa de kitet av Tellis till Norgeflugbindning, är de de du binder med eller?

    Ha de gött
    talas Mange/ffkc

    SvaraRadera
  2. Tjenare Magnus =). Yes skall med v.29 iår igen. Är ju bra pris och så e allt klappat och klart bara att börja fiska vettu, lysande i mina ögon :).

    Ah hade ni plats i Surna eller har du inte frågat än? Ja, kanske ta den där turen på hemma plan iår som aldrig blir av :S.

    Japp kör bara med hans material typ till laxtuberna . så det tycker jag du borde göra. Han har ju enligt dom allra flesta bäst rävhår i norden :).

    Då kan vi köra en kväll att binda nu också, har lämnat allt mitt material på jobbet så sitter och binder där nu om kvällarna =).

    Mvh Jocke

    SvaraRadera
  3. ok låter gött, har inte pratat med Kjell på ett tag, de e ju han som håller i Surna fisket, men jag tror och hoppas att jonas skall med och som jag ser de e de ingen nackdel att vara 5, hade varit svin skoj, bara de e bra med vatten ovanför regleringen, men jag skall snacka med Kjell.
    Ok då tar vi och binder nån dag då, eventuellt till veckan kankse, tror jag jobbar natt tis ons men jag börjar ju inte jobba förrän vid 2145 kankse nån kväll fram till dess. Ja vi kan la höras av

    ha de gött
    mvh Magnus

    SvaraRadera